Хоризонтални щори

Хоризонтални щори

Хоризонтални щори

Хоризонталните щори, още наричани Венециански, са един от най – търсените модели. Те съчетават стил, възможност за контрол на светлина и видимост и в същото време са един доста  икономичен вариант. Други предимства са разнообразието от цветове и модели, лесна поддръжка и дискретен дизайн.Монтажът може да бъде извършен между стъклата /за двукатна дървена дограма/ и пред стъклата. Използват се както в офиса, така и в дома, поради осигуряването на лесен контрол на светлината чрез движението на ламелите. Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно  лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.


Хоризонтални щори пред стъкло

Този модел хоризонтални алуминиеви щори се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Можете да ги монтирате между стъклодържателите, за да равнят с дограмата и да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стени. Намират приложение в жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради.

Ние от Полиал ООД можем да ви предложи  многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци.

Хоризонтални щори между стъкло

Този модел е подходящ за двукатна дървена дограма. Щората се монтира между двете крила на прозореца, като по този начин осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост. По този начин алуминиевите ламели са надеждно защитени от физическо нараняване и замърсяване.
Управляващите механизми се извеждат пред крилото през малък отвор. Това дава възможност да управлявате щората без да отваряте прозореца.

Хоризонталните щори “Ултимейт BB 24”

Eдин от най-новите продукти в областта на вътрешните алуминиеви щори с  изтънчен и неповторим стил, предлагащ ненадмината функционалност и комфорт за потребителя. Моделът притежава най-функционалното задвижване на плисе щорите – системата BB24. Тази система с подвижен горен и долен профил позволява сянката да бъде позиционирана точно на желаното от Вас място.

Задвижване на щората

  • ръчно – чрез  вграден в горната релса елегантен механизъм
  • с електромотор

Хоризонталните щори модел “Ултимейт BB 24” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стени.

Модел “Макси стандарт”

Модела “Макси стандарт” е един от лидерите на комбинация от функционалност , надеждност и универсален дизайн,разработен специално за алуминиева, PVC и дървена дограма.
За да отворите прозореца, няма да Ви се налага да прибирате щората, защото прозорецът ще се отвори заедно с нея. Тези щори имат по-естетичен вид и представляват единна структура.В каталога ни имате избор на алуминиеви ламели с  различни видове дизайн и в различни цветове.

Модел “Макси стандарт” се изпълнява с ламели в ширина 16 и 25 мм. Като допълнителна екстра се предлага фиксиране на щората към дограмата, чрез фиксатор или „странично водене“,посредством изпъната корда.
Важно предимство на този модел е че управлението може да бъде поставено в удобната за Вас страна и че тези щори са подходящи и за наклонени прозорци.

Ще Ви предложим модел “Макси стандарт” с оригинален дизайн и на достъпна цена.

Галерия

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top