Паравани от стъкло

Паравани от стъкло

Паравани от стъкло

Семпла елегантност, която ще Ви донесе изключителна функционалност. Разделете мократа от сухата част на Вашата баня като изберете уникален стил на своя параван.


Основни характеристики на системата:

  • Изработва се по индивидуален размер
  • 8 мм или 10 мм закалени стъкла
  • Стъклата се предлагат в следните цветове: прозрачни, оцветени в масата си, матирани или гравирани с изображение по Ваша идея
  • Изберете опцията Cristalguard – трайна защита на стъклото от стареене и нежелано оцветяване. Постигаме го посредством използването на високотехнологичен процес за запечатване с йонно- лъчева защита, която интегрираме в самото стъкло. Това гарантира дълготрайност на защитата като същевременно стъклото става устойчиво на твърда вода и изисква минимално почистване.
  • Богато разнообразие за избор на видове лайсни, усилващи елементи и държачи за един уникален по вида си дизайн

Допълнителна информация за закалените стъкла:

Закаленото стъкло се произвежда, като първо се нарязва и обработва, след което то се вкарва в закаляващата пещ, а след това посредством компютърно управление стъклото се премества в секция за охлаждане. Закаленото стъкло е много по- трудно за чупене от флоатното или ламинирано стъкло. Макар вероятността да за счупване да е малка, при евентуално счупване на закаленото стъкло то се чупи на малки частици, което значително намалява риска от нараняване.

Галерия

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top