Римски щори

Римски щори

Римски щори

Римските щори внасят елегантен и неподражаем стил в интериора. С модерния си дизайн тези щори са предпочитан модел за вътрешно засенчване и могат да бъдат прекрасен заместител на пердета и завеси.Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.
Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми. Подходящи са за изпълнение при наклонени тавани, скосени прозорци, както и за такива с трапецовидна или друга нетрадиционна форма.


Модел Аура

Римските щори модел Аура са конструирани на прост и лесен принцип на работа. Състоят се от текстилно платно, което се спуска и вдига до желаната позиция, като се надипля  в горната част на прозореца.  Платът се отделя лесно от релсата, за да го почистите. Щората се задвижва ръчно или чрез електромотор.

Модел Фабио

Безшевните римски щори модел Фабио са подходящ избор за клиентите, който търсят засенчване, съчетаващо функционалност и лукс. ПОЛИАЛ предлага изключително разнообразна колекция от платове, които имат специфична функционалност: полупрозрачните материи нежно филтрират слънчевите лъчи; Black Out тъканите напълно затъмняват помещенията за пълноценна почивка; енергийно ефективните тъкани намаляват разходите за отопление и климатизация.

 

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top