Роло щори

Роло щори

Роло щори

Щорите тип “Роло” са едно различно решение за Вашият интериор. Винаги стилни, изискани и модерни, просто различни от всички останали. Отличават се с минимално количество елементи, голямо разнообразие на цветове и надежден механизъм. Чрез избора на подходяща материя можете да се възползвате от пълната функционалност на роло щорите, а именно: да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията и да намалите разходите си за осветление и охлаждане на помещенията; да си осигурите видимост към външния свят , но да се скриете от любопитни погледи; да си осигурите пълна тъмнина за времето на покой; да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения, в които има компютри и телевизори; да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия, да придадете нов облик на интериора на достъпна цена;


Модел “Мини”

Роло щори модел „Мини“ са модел с малка конзола, подходящи за отваряеми прозорци. Допълнително има възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати – чрез регулируем “П” окачвач, както и обтегач за странично водене (без пробиване).

Модел “Eлеганс”

Роло щори модел “Eлеганс” са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Роло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.
Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за профилите и водачите на щорите – бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез фино синджирче – когато плата стигне желаното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Модел “Комфорт”

Роло щорите модел “Комфорт” са подходящи за закриване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно или чрез бутон (или дистанционно управление) – при достигане на желаното положение, просто натискате “стоп” – не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.

Модели “Ден и Нощ”

Модел „Ден и Нощ“ се различава от обичайните роло щори по използвания за производството му специален плат. Плата представлява, редуващи се последователно ивици, от непрозрачни и прозрачни области на материала. „Ден&Нощ“ плата бързо се превръща в една от основните тенденции в интериорния дизайн. Стилен, удобен и много лесен за използване със закачливо име, този плат превръща щорите „ Ден и нощ“ в една отлична алтернатива на традиционните дизайнерски варианти за различни помещения. Те могат да бъдат закрепени към стената или  тавана, като осигуряват широко поле за вашите идеи за дизайн.Богатият избор от цветове позволява използването им в много разнородни помещения.

Модел “Ден и Нощ – Стандарт”

Модел „Ден и Нощ – Стандарт“ е система с лесен за употреба механизъм. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 180см. Като допълнителна екстра за фиксиране на щората към дограмата се предлага странично водене в няколко варианта на изпълнение.

Модел “Ден и Нощ – Елеганс”

Модел „Ден и Нощ – Елеганс“ е система с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Предлага се с окомплектовка в бял, кафяв и златен дъб цвят. Механизъма е лесен за употреба. Посредством верижка за управление за повдигане или спускане на щората до желаната позиция, се променя процента на застъпване на плътната с прозрачната ивица на тъканта. Плата се прибира Това дава възможност лесно да регулирате интензивността на светлината в помещението. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 150см.

Модел “Ден и Нощ – Комфорт”

Роло щорите модел “Ден и Нощ – Комфорт” са подходящи за закриване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно чрез верижка или автоматично чрез бутон (или дистанционно управление) – при достигане на желаното положение, натискате “стоп” и не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.
Модел „Ден и Нощ Комфорт“ е система с кутия, без водачи. Предлага се с окомплектовка в бял цвят.
Този модел се монтира на стена или таван над прозореца или вратата, като припокрива цялата рамка. Препоръчва се за щори с оптимална ширина до 270 см.

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top