Външни щори

Външни щори

Външни щори

Външните ролетни щори Ви дават възможност да запазите домът си топъл през зимата и прохладен през лятото. Те са функционални и надеждни и са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата и същевременно спират не само слънчевите лъчи, а и топлината, преди да са проникнали в помещенията, пазят личното Ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло и шумоизолация.


Модел H – 39 Алуминиеви

Моделът е изработен изцяло от алуминиеви компоненти и предлага пълната функционалност на Външните ролетни щори. Алуминиевите ламели  с ширина 39 мм са направени от два слоя алуминий, между които има пълнеж от полиуретанова пяна. Външните ролетни щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление) и да ги свържете с датчици и програмируем ключ за автоматично управление.
Можете да избирате от нашите стандартни цветове или да боядисаме щорите в желания от Вас цвят.

PVC ролетни щори

Този модел се характеризира с различни размери на кутиите, широка гама от цветове и е подходящ за употреба с всички общи прозоречни системи. Нашата система за щори Ви улеснява да направите правилния избор, без да се налага да жертвате добрата защита. Възползвайте се от простотата на действие с PVC щорите с разтегателен колан, ръчна манивела или мотор. Можете да запазите топлината, когато температурата навън пада, или да предотвратите прегряване в стаята през горещите летни дни. Много добрите топлоизолационни стойности допринасят за енергийноефективен дизайн на сградата и помагат в спестяването на разходите за отопление.
С ролетните щори Вие не само постигате оптимизирана топлоизолация и звукоизолация, но можете и да се защитите срещу крадци, срещу любопитните погледи на съседите или срещу лошите метеорологични условия.

Предлагани в 5 различни размера за открит монтаж на стена и в 2 размера за скрит монтаж ролетните щори PROtex предоставят максимална гъвкавост за всички видове дограми с максимална височина на елемент от 3.15 m.

И още:

  • Сигурен, бърз и евтин монтаж на кутията върху касата чрез използване на клип адаптер
  • Ролетната щора е на разположение и без комарник, преоборудването на комарника също е възможно. Комарникът не може да се види отвън.
  • Напълно изолирани ламели чрез голямо уплътнение
  • Патентован ролетен вал, монтиран в сачмени лагери
  • Ревизионен капак: винт без монтаж, ревизията е възможна отдолу и отзад
  • Здрав монтаж на елементите към дограмата чрез използване на стоманени скоби
  • Широка гама от цветове, за да подхождат на всички системи за дограми

Галерия

 

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top