Вертикални щори

Вертикални щори

Вертикални щори

Представителни и практични вертикалните щори са една съвременна алтернатива на завесите. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила – непреходен елемент в обзавеждането. Вертикалните щори са най – подходящи при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени.
Ще Ви предложим широк ценови диапазон и разнообразие от цветове, коитода съчетаете прекрасно с интериора на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина.
Текстилните тъкани са със специална обработка, с цел да не задържат прах и да не абсорбират нежелани миризми. Механизмите са лесните за експлоатация и задвижването на щорите е ръчно или чрез електромотор, в зависимост от конкретните ви нужди.
Изработваме вертикални щори за наклонени или дъгообразни прозорци.


 

Вертикална щора с алуминиева релса

Този модел щори се произвежда с елегантна алуминиева  релса в пет цвята: снежно бял, полиран алуминий, еспресо кафяво, златно шампанско и черен пиано лак и текстилни  с ширина 89мм и 127мм.

Щората се задвижва както ръчно чрез въже и синджир за управление или чрез система  за автоматично задвижване на ламелите . Цветната алуминиева релса можете да съчетаете с цветни тежести и синджир за тежести.

Предлагаме и щори с неправилна форма с наклон на релсата до 45º.

Галерия:

Logo

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top