За нас

Производство и монтаж на Дограма, Душ кабини, Фасади

“Полиал” ООД е специализирана в производството  и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. В нашите услуги влиза също и ремонт на дограма и душ кабини.

Профилите с които проектираме и изработваме нашите продукти се произвеждат в Германия от завода ”INOUTIC” – лидер в иновационните постижения в областта  на прозоречните системи. За системите от алуминий сме избрали за партньор “ALUMIL”– Гърция.

Дограмата е проектирана изцяло въз основа на желанията на клиента, съобразена с техническите изисквания за сигурност и стабилност. Изготвянето е съчетано от ново поколение техническо оборудване, опитни специалисти и строг технически контрол. Фирмата разполага с енергия и потенциал за поемане на поръчки за различни по обем и сложност обекти.

Готовата продукция е съобразена  с разработките и техническите изисквания на модерното строителство, което осигурява на клиента комфорт и удобство при експлоатацията и.

Постоянното ниво на  висококачествена продукция силно развива складовата, производствена и транспортна система, коректността  и стриктното изпълнение на  бизнес ангажиментите в уговорените планове, превръщат фирма “Полиал” ООД в надежден и сигурен партньор.

Ние имаме развито партньорство както в столицата, където е съсредоточено производството (и ремонт на дограма), така и в другите градове.

Това партньорство ще успее да се запази и разшири чрез разработване и предлагане на продукти, които в най-голяма степен отговарят на изискването на потребителите.“Полиал” ООД е фирма, която продължава да се развива и да поддържа непрекъсната иновационна дейност.

 

 

 

Производство и монтаж на Дограма, Душ кабини, Фасади. Производство и монтаж на Дограма, Душ кабини, Фасади. Производство и монтаж на Дограма, Душ кабини, Фасади. Производство и монтаж на Дограма, Душ кабини, Фасади

Logo

 

Полезно

sunprotection.bg

Реклама

dostavki.co.uk

Facebook

Back to Top