Врати

Много често изборът на вратите се оказва много по-труден отколкото сте предполагали. Сложното решение е наложено от нуждата да се съчетаят вратите с всичко друго, което в повечето случаи вече е направено. А именно – прозорци, подови настилки, цвят на стени, мебели и т. н. С моделите, които предлагаме се опитваме да отговорим на всички тези изисквания по един или друг начин.

Интериорни врати

Интериорните врати от серия Classic са стилни с обхватна каса и се предлагат в няколко дървесни декора и възможност за вграждане на четири модела стъкло в крилото им. Луксозната серия Interno се изработва от алуминиева обхватна каса и крило от тънка рамка , която се слива с касата.

Рамката ни дава възможност за вграждане на MDF плоскости с различен дървен декор, алуминиева ламарина боядисана в цвят по избор или изцяло стъкло, било то матово, прозрачно или гравирано с модел по ваш проект.

 

Вижте повече

Входни врати

В повечето случаи си представяме входната врата с тежка еднотипна визия, изработена от стоманена ламарина, която трудно се съчетава със стила на фасадата за която е предназначена.

Ние можем да предложим много по-добро решение. Входна врата изработена от здрава алуминиева рамка и крило направено от панел с много добра топло- и шумоизолация. При панелните врати се достига и доста високо ниво на сигурност с възможност за контрол на достъп и смарт управление на заключващия механизъм.

 

Вижте повече

Автоматични врати

Автоматичните врати са създадени не само, за да се отварят и затварят когато пред тях застане човек, а главно, за да пестят енергия за отопление или климатизация на търговски помещения или обществени сгради. Има различни видове на отваряне, както плъзгащи, така и тип „хармоника“ с едно или няколко крила.

Сертифицирани са като екологичен продукт с висока степен на защита срещу взлом и вандализъм.

 

Вижте повече

Гаражни врати

Кой вид гаражна врата е подходяща за вас? Това се определя най-често според вида на натовареност на помещението, размера на отвора или нивото на топлоизолация, което се търси.

Ролетните гаражни врати са практични в случаи, в които височината на отвора е не по-малка от 250 cm, защото ламелите се навиват на ролка в горната част, която обикновено е с размери около 40 cm. Така светлата част в отворено положение ще остане минимум 200 cm. Ламелите при ролетните гаражни врати могат да бъдат обикновени от ламарина с дебелина 0,8 mm, което е най-бюджетният вариант или термоламели в случай, че гаражът е външен и се търси по-висока топлоизолация.

 

Вижте повече