За нас


POLYAL е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. В нашите услуги влизат също и ремонт на дограма и душ кабини.
Профилите, с които проектираме и изработваме нашите продукти се произвеждат в Германия от завода INOUTIC – лидер в иновационните постижения в областта на прозоречните системи. За системите от алуминий сме избрали за партньор ALUMIL – Гърция.

Дограмата е проектирана изцяло въз основа на желанията на клиента, съобразена с техническите изисквания за сигурност и стабилност. Изготвянето е съчетано от ново поколение техническо оборудване, опитни специалисти и строг технически контрол. Фирмата разполага с енергия и потенциал за поемане на поръчки за различни по обем и сложност обекти.

Готовата продукция е съобразена с разработките и техническите изисквания на модерното строителство, което осигурява на клиента комфорт и удобство при експлоатацията ѝ.

Постоянното ниво на висококачествена продукция силно развива складовата, производствената и транспортната система, коректността и стриктното изпълнение на бизнес ангажиментите в уговорените планове. Всичко това превръщ фирма POLYAL в надежден и сигурен партньор.

Ние имаме развито партньорство както в столицата, където е съсредоточено производството (и ремонта на дограмата), така и в другите градове.

Това партньорство ще успее да се запази и разшири чрез разработване и предлагане на продукти, които в най-голяма степен отговарят на изискването на потребителите. POLYAL е фирма, която продължава да се развива и да поддържа непрекъсната иновативна дейност.

Не се колебайте и ни потърсете!