Прозорци

Дългогодишният опит в изработката и монтажа на прозорци ни осигури надеждно партньорство с производители на най-добрите прозоречни системи в Европа.

Прозорците се делят на три основни вида и се произвеждат по различна технология, като всеки се разграничава с основни отличителни структури.

PVC прозорците се отличават с това, че профилът е разделен на камери, алуминиевите – разделят външната от вътрешната част с термомост, а дървените – прозорци с ширината и вида на дървесината.

PVC прозорци

Предлагаме няколко вида PVC системи: бюджетен вариант петкамерна Aluplast Ideal 4000, висок клас петкамерна Inoutic Arcade, система за отваряне навън Rehau Total 70 (основно за Английския пазар).

В стремежа да предложим продукт с възможно най-добра шумо- и топлоизолация сме избрали две шесткамерни системи с изключителни характеристики. Inoutic Eforte подходящ за всеки тип прозорец, който трябва да отговаря на високи изисквания и Deceuninck Elegant, която спечели престижната награда за дизайн RedDot.

С тънкия си и изчистен вид, новата система с правоъгълни стъклодържатели, с антрацитното си сиво покритие, наподобяващо алуминий, създава прозорец с елегантен дизайн от напълно ново поколение.

 

Вижте повече

Алуминиеви прозорци

Алуминиевите прозоречни системи, които основно предлагаме са утвърдени, с доказан произход и високо качество.

Най-луксозните алуминиеви системи, които сме избрали след дългия ни опит в производството на прозорци са Reynaers Мasterline и Slim Line, които с годините са доказали своето безспорно качество.

Новата Smarita система на Alumil Гърция CS77 и Etem Е75 също са достойни да се наредят до високия клас прозоречни системи. Когато цената е определяща, по нищо не отстъпват системи като Alumil CS67 и Etem Е45, които с високия си клас на термоизолация достигат задоволителни нива на топлопреминаване.

 

Вижте повече

Дървени прозорци

Дървените прозорци са разделени на три основни групи спрямо класа си. 68-ма серия е с най-малка ширина и е ориентирана към по-бюджетните обекти. 78-ма и 92-ра серия са високия клас дървени прозорци, които предлагаме. И не на последно място, системата с външна алуминиева капачка за максимално дълъг експлоатационен период без поддръжка.

 

Вижте повече

Плъзгащи прозорци

Плъзгащите прозорци се делят на обикновено плъзгане, плъзгане с повдигане и плъзгане тип „хармоника“.

Reynaers CP130 и CP155 са системи плъзгане с повдигане от ново поколение, които позволяват многобройни типове на отваряне и различни видове на праговете в зависимост от нуждите. Reynaers Hi-Finity е най-луксозният вариант на плъзгане. Системата е снабдена с електрическо задвижване и може да покрие огромни размери на отваряемата част с гарантирана надеждност и многобройни цикли на отваряне.

Бюджетният ни вариант на плъзгане с повдигане е Alumil S560, който се е доказал с годините като добър продукт.

Предлагаме и два варианта на „хармоники“ – висок клас Reynaers CF77, когато се търси висока топлоизолация и Alumil M19800 при случай, в които цената е определяща.

 

Вижте повече