Продукти от стъкло

Стъклото е революционен продукт, който би намерил приложение във всяка част от вашият дом. Едно от основните му свойства, да пропуска светлината, му дава предимство пред много други материали.

Благодарение на термична обработка, известна като закаляване или чрез ламиниране с предпазно фолио между два или повече листа стъкло, възможностите му за употреба стават многобройни.

Витрини и прегради

Изработени от 10 mm закалено стъкло, стъклените витрини са един от най-надеждните начини да представим своя магазин или офис без да ограничаваме видимостта до продуктите, които предлагаме. В зависимост от това дали преграждаме офис или магазин и нивото на шумоизолация, което се търси, има възможност за избор между единично или двойно остъкляване.

Единичното остъкляване се използва предимно в затворени комплекси, където не се търси шумоизолация, а двойното остъкляване за преграждане на офиси с големи отворени пространства, като се постига повече простор и лекота на интериора. Системите за двойно остъкляване достигат много високи нива на шумоизолация между отделните помещения, като не пречат на естествената светлина да достига до вътрешността на офисната част.

 

Вижте повече

Душ кабини и паравани

Душ кабините и параваните се изработват по индивидуален проект в зависимост от нуждите и спецификата на помещението. Най-лесният вариант е преграда с параван, който частично да ограничи достъпа на водата до сухата част във вашата баня.

При максимална защита от вода се препоръчват душ кабини, които се изработват по индивидуален проект, така че достъпа до мястото за къпане да е лесен и удобен. Пантите и аксесоарите могат да бъдат хромирани, матови или черни, а стъклото да е със специално покритие, което се почиства много по-лесно.

 

Вижте повече

Стъклено плъзгане

Тази система е изключително подходяща за остъкляване на балкони, за изграждане на преградни стени, за отделяне на зони в помещения. Също така за вътрешни и външни витрини за заведения. При нея стъклата се движат успоредно едно след друго, като тежестта се поема изцяло от долната релса. Стъклата могат да се събират само вляво, само вдясно или в двете посоки, според вашите предпочитания. При отворено положение стъклата застават едно зад друго. Ако се използва за преградна стена може долната релса да се вкопае.

 

Вижте повече

Стъклени хармоники

Тази система има многобройни приложения за остъкляване и преграждане на балкони, заведения, барбекюта и различни отворени пространства. Съчетавайки стил и практичност в едно, профилите на Стъклената хармоника прилягат идеално на всяка фасада. В зависимост от това какво ниво на шумо- и топлоизолация се търси има избор от система с единично стъкло или двоен стъклопакет.

 

Вижте повече