Щори

Можете да намерите перфектно допълнение към всеки интериор сред богатото разнообразие от модели и цветове вътрешни щори, които предлагаме.

С тях може да се постигне желания от вас ефект – от пълно затъмнение на помещението, до проникване на много светлина.

Друго полезно допълнение към всеки прозорец са външните щори. Изработени от висококачествени материали и в цвят, съобразен с този на дограмата или красиво допълващ фасадата, те ви предпазват от външните атмосферни условия. Опцията за задвижване с мотор позволява изработването на щори с големи размери, които да ползвате лесно и удобно.

За търговските обекти и гаражи предлагаме функционални, здрави и качествени охранителни ролетки в различни цветове и дизайни, които да подсигурят вашето помещение срещу нежелани посегателства.

Външни щори

Външните ролетни щори ви дават възможност да запазите домът си топъл през зимата и прохладен през лятото. Те са функционални и надеждни и са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата и същевременно спират не само слънчевите лъчи, а и топлината, преди да са проникнали в помещенията. Пазят личното ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло и шумоизолация.

 

Вижте повече

Охранителни щори

Охранителните ролетни щори са функционално решение за протекция на търговски обекти. Предлагат се в няколко модела: „оплетка“, „плътна“, „ситна перфорация“ и термоламели. Кутия с височина от 350 mm.

 

Вижте повече

Вътрешни щори

Вътрешните щори предлагат голямо разнообразие от възможности за вътрешно засенчване на помещенията. Те могат да бъдат модерен заместител на завесите или стилно допълнение към интериора, покриващо само стъклата. В зависимост от вашите желания и нужди, може да ограничите достъпа на светлина и топлина, да си осигурите гледка навън и същевременно да намалите видимостта навътре, да ограничите притока на слънчеви лъчи в помещението дотолкова, колкото е комфортно за вас в момента без да се лишавате от дневната светлина.

 

Вижте повече