Външни щори

Външните ролетни щори ви дават възможност да запазите домът си топъл през зимата и прохладен през лятото. Те са функционални и надеждни и са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата и същевременно спират не само слънчевите лъчи, а и топлината, преди да са проникнали в помещенията. Пазят личното ви пространство от посегателства, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло и шумоизолация.

Ламелни щори

Иновативно решение за външно засенчване, което регулира светлинния поток и топлина във вашия дом.

Подходящи са за съвременните жилища, офиси, промишлени и административни сгради.

Алуминиеви ламели с ширина 50 mm, 80 mm и 90 mm.

Външните ламелни щори можете да задвижвате ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление), да ги свържете с датчици или Smart Home управление.

Предлагат се в 15 стандартни цветове има и възможност за цвят по RAL.

Ролетни щори

Външните ролетни щори са надеждна система при защита от слънчевите лъчи, пазят личното ви пространство от посегателство, кражби и любопитни погледи, осигуряват топло- и шумоизолация. Монтират се от външната страна на прозореца и придават стилен външен вид на сградата. Направени са от два слоя алуминий, между които има пълнеж от полиуретанова пяна. Този модел се характеризира с различни размери на кутиите, широка гама от цветове и е подходящ за употреба с всички общи прозоречни системи.

  • Ламели с ширина от 39 mm до 52 mm
  • Кутии с височина от 137 mm до 205 mm, позволяващи покриването на по-голяма площ с една цяла щора
  • Възможност за ръчно управление с манивела или чрез мотор
  • Много добри топлоизолационни стойности
  • Ревизионен капак
  • Здрав монтаж на елементите към дограмата
  • Широка гама от цветове, за да подхождат на всички системи за дограми