Вътрешни щори

Вътрешните щори предлагат голямо разнообразие от възможности за вътрешно засенчване на помещенията. Те могат да бъдат модерен заместител на завесите или стилно допълнение към интериора, покриващо само стъклата. В зависимост от вашите желания и нужди, може да ограничите достъпа на светлина и топлина, да си осигурите гледка навън и същевременно да намалите видимостта навътре, да ограничите притока на слънчеви лъчи в помещението до толкова, колкото е комфортно за вас в момента без да се лишавате от дневната светлина.

Хоризонтални щори

Хоризонталните щори, още наричани „венециански“, са едни от най-търсените модели. Те съчетават стил, възможност за контрол на светлината и видимостта и в същото време са един доста икономичен вариант.

Други предимства са разнообразието от цветове, лесна поддръжка и дискретен дизайн. Предлаганите модели са Стандартна гредичка и Макси. Изработват се и в модификация без видими отвори на водачите за постигане на още по-добро затъмнение.

Възможност за изработване в нестандартни форми. Монтажът може да бъде извършен между стъклата (за двукатна дървена дограма) и пред стъклата.

Използват се както в офиса, така и в дома, поради осигуряването на лесен контрол на светлината, чрез движението на ламелите.

Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 mm или 25 mm с цветно лаково покритие, което не избелява.

Вертикални щори

Представителни и практични, вертикалните щори са една съвременна алтернатива на завесите. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила – непреходен елемент в обзавеждането. Вертикалните щори са най-подходящи при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени.

Ще ви предложим широк ценови диапазон и разнообразие от цветове, които да съчетаете прекрасно с интериора на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлината.

Текстилните тъкани са със специална обработка, с цел да не задържат прах и да не абсорбират нежелани миризми. Някои от колекциите имат антибактериална обработка или са пригодени за помещения с монитори, също така и за влажни помещения. Механизмите са лесните за експлоатация и задвижването на щорите е ръчно или чрез електромотор, в зависимост от конкретните ви нужди.

Платовете се предлагат с ширина на ламелата от 89 mm и от 127 mm.

Рoло щори

Щорите тип „роло“ са едно различно решение за вашия интериор. Винаги стилни, изискани и модерни, просто различни от всички останали. Отличават се с минимално количество елементи, голямо разнообразие на цветове и надежден механизъм. Чрез избора на подходяща материя можете да се възползвате от пълната функционалност на роло щорите, а именно – да блокирате достъпа на светлина и топлина в помещенията, да си осигурите видимост към външния свят, да комбинирате уюта на текстила с елегантна визия, да придадете нов облик на интериора на достъпна цена.

Предлаганите модели са:

  • Модел Стандарт – свободновисяща щора на две конзоли, управляваща се посредством въже.
  • Модел Елеганс – щора с кутия и водачи, изработени в цвета на вашата дограма, сливайки се с нея в едно цяло.

Плисе щори

Текстилните щори тип „плисе“ са красиви, функционални, с модерен дизайн и се съчетават невероятно добре с атмосферата на всеки интериор. Монтират се върху прозоречната рамка, което ги прави да изглеждат спретнато и прибрано, а едновременно с това и по-лесни за експлоатация.

Предлагаме гъвкаво решение за засенчване на прозорци с различна форма – триъгълни, арки, трапецовидни, наклонени прозорци, капандури  и много други, които изобилстват в съвременната архитектура.

С този тип щори се постига естетическа завършеност на интериора. Можете да избирате от колекция висококачествени платове, със специална обработка, която не позволява полепването на прах и мръсотия. Платовете са устойчиви на вредното въздействие на слънцето, с прозрачна, полупрозрачна и напълно затъмняваща текстура. В колекцията ни ще намерите платове с перлено и алуминиево покритие, които отразяват UV лъчите.

Предлагат се както с ръчно управление, така и задвижване с мотор.

Римски щори

Римските щори внасят елегантен и неподражаем стил в интериора. С модерния си дизайн тези щори са предпочитан модел за вътрешно засенчване и могат да бъдат прекрасен заместител на пердета и завеси.

Могат да бъдат акцент, допълнение или част от композиция в цялостния интериор и във всяка от тези роли да му придават артистичност и изящество.

Съвременните римски щори се изработват от красиви платове и лесни за употреба механизми.